УЧАСТВАЙ ЗА НАГРАДИ KATO НА ИГРА С ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА

УЧАСТВАЙ ЗА НАГРАДИ KATO НА ИГРА С ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА

| | Брой прочитания: 904

10.11.2020

Есента и зимата може и да не са на твоя страна, но пък за сметка на това с билковите пастили HERBITUSSIN – ПРИРОДАТА винаги е НА ТВОЯ СТРАНА!

 

ЧУДИШ СЕ – “НО КАК ТАКА?“

Отговорът е с подбрани билки – етерични масла – мед, витамин С и природни рецепти, вдъхновени от швейцарските монаси в продуктите на Herbitussin – Синус и Гърло, Кашлица, Бронхи и Гърло и Гърло!

И освен че можеш да преминеш през предизвикателствата на наближаващата зима като на игра, сега с Herbitussin можеш да спечелиш и награди!

 

ЕТО КАК МОЖЕ ДА СТАНE ТОВА...

В периода от 11 ноември до 14 декември на Facebook страницата на Herbitussin – всяка седмица ще “намигваме” на есента и зимата, и ще ти даваме по един сезонен “коз” как да отговориш на предизвикателствата през рисковия сезон с Herbitussin.

Ако следиш и внимаваш в “картинката” – с лекота ще намериш решението на нашите въпроси, които ще ти зададем. Отговорите им ще носят и награди!

 

TOЧНО ТАКА – ОЧАКВАТ ТЕ И НАГРАДИ!

Всяка седмица на четирима от отговорилите вярно на нашите въпроси ще подарим Herbittussin продукт, a за двама природата винаги ще е под ръка с подарък – саксия с аква система за отглеждане на билки у дома!

 

HERBITUSSIN. ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА!

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата.
Научи повече

СЪГЛАСЕН СЪМ