ТАЗИ ЕСЕН МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА! И още много сезонни награди с играта на HERBITUSSIN

ТАЗИ ЕСЕН МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА! И още много сезонни награди с играта на HERBITUSSIN

| | Брой прочитания: 3284

19.11.2021

Всички обичаме топлото време, когато природата е изцяло на наша страна и можем да правим цял куп любими неща без излишни притеснения, че я синусите ще ни предадат, я гърлото ще се обади, я пък други не дотам приятни изненади.

 

Но дойде ли късната есен – идва тон и за нова песен...

 

СПЕЧЕЛИ ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА И ПРЕЗ ЕСЕНТА

Сигурни сме, че есента не може да охлади ентусиазма ти за страхотни моменти и приключения навън, но в по-хладните и променливи дни е добра идея да имаш под ръка верен съюзник, за да СПЕЧЕЛИШ ПРИРОДАТА НА СВОЯ СТРАНА.

 

С изцяло натурален състав и внимателно подбрани съставки билковите пастили Herbitussin са винаги до теб, за да посрещаш всички свои любими активности навън със ЗДРАВЕй!

 

ОЧАКВАЙ ДА “ВАЛЯТ” И НАГРАДИ ОТ HERBUTUSSIN

За да сме сигурни, че ще си изкараш страхотно и през есента – HERBITUSSIN сме ти подготвили точната за сезона игра!

 

Следвай нашата Facebook страница, защото в следващите 4 седмици ще те вдъхновим със серия свежи идеи за страхотно есенно прекарване навън… и разбира се – ще се погрижим природата да е на твоя страна – за 100% есенна веселба.

 

Включи се в нашата игра – вземи си идеи и добро настроение – участвай в нашите природни “загадки” и можеш да спечелиш и награди – с бамбуков термос и Herbitussin билкови пастили всяка седмица природата ще е на твоя страна!

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата.
Научи повече

СЪГЛАСЕН СЪМ