Полезните билки в Herbitussin Близалки

Полезните билки в Herbitussin Близалки

| | Брой прочитания: 753

11.10.2017

 

Силата на билковия отряд ружа и лайка

 

 

Според горските поверия подходящ момент за събиране на билки е при пълнолуние. Бързаме да оползотворим това време и отиваме на гости при Мечо Бух-Бух – нашият нов приятел с билков нюх. Той ще ни посрещне със знания безкрайни и заредени от луната билки най-омайни.

И понеже имаме голям интерес и много малко останало търпение – време е да разлистим първа страница от книгата на горската аптечка и да разгадаем какво се крие във вълшебните и малки Herbitussin Близалки!

Част от стръкчетата билки в състава на Herbitussin Близалки Мечо Бух-Бух споделя в следващите редове.

 

 

Страница едно – корен от лечебна ружа

 

 

 

При възпаление на дихателните пътища се използват листата, цветовете и корените на лечебната ружа.  Мечо ни сподели, че точно 60 милиграма екстракт от корен на лечебна ружа се съдържат в три малки Herbitussin Близалки!

 

 

Страница две – цвят на лайка

 

 

 

В три близалки има точно 30 милиграма екстракт от цвят на лайка – тя е нежна и гърлото успокоява, затова и цялото горско общество я обожава!

 

С разказите днес приключваме, за да имаме сили и за следващия път, когато ще научим за останалите билки в  Herbitussin Близалки – колко е важен градинският чай и с какви полезни свойства могат да се похвалят сладките малини от ароматните градини! За любознателните допълнително ще има – защо витамин C е нужно на всеки малчуган – пролет, лято, есен зима!

 

При направата на Herbitussin Близалки Мечо Бух-Бух разчита на природната сила на билките. Те са специално създадени за деца с корен от лечебна ружа, лайка и градински чай. Обогатени са с витамин C в помощ на имунната система и натурален концентрат от малини, който съдържа множество антиоксиданти, витамини и минерали.

 

Herbitussin Близалки. За вашата ръмжаща мечка от горската аптечка.

 

Референции:

1. Who Mongraphs on Selected Medicinal Plants – Volume 2 (2004; 358 pages);

2. Matricaria Chamomilla (German Chamomille); Alternative Medicine Review Volume 13, Number 1 2008.