Herbitussin Билков хороскоп

Herbitussin Билков хороскоп

| | Брой прочитания: 10897

04.02.2019

НЕВЕН – Енергия и жизненост (за родените през м. януари) 

 

 

Не е лесно да си винаги перфектен във всичко, което правиш, но още по-трудното е, когато сам имаш тези изисквания към себе си! Можете да го потвърдите, нали?

 

Невенът е символ на благосъстояние, просперитет и слънчев дух. Това напълно съвпада с топлата ви личност и постоянния ви стремеж към успех. Вашият символ, Невенът, ще ви вдъхва неизчерпаема енергия през 2019 г. – да изкажете мислите си по деликатен начин, да подсилите смелостта или да презаредите слънчевия си дух. Това, което ще ви накара да се чувствате по-добре през новата година, е здравословната и пълноценна храна – наблегнете на пресните зеленчици и плодове. Използвайте силата на природата, като си правите слънчеви разходки в парка или в планината.

Настроението ви ще цъфти непрестанно, ако сложите близо до леглото си купичка с цветчета невен, а при нужда можете да откриете естествената му сила в Herbitussin билкови пастили  за бронхи.  

 

 

МАЩЕРКА – кураж и сила (за родените през м. февруари)

 

 

 

2019 – за вас ще е година, изпълнена с аромат на семеен  уют…

 

Новата година ше донесе на мащерките стремеж към повече уют, почивка и семейно щастие. Имайки предвид, че Мащерката символизира активност, сила и смелост, вие със сигурност ще имате куража да постигнете мечтите  и целите си. Тази година може да насочва мисълта ви към една по-малка част от вас, но тя ще се окаже с много голямо сантиментално значение – връщането към традициите. В първите месеци социалният ви живот ще бъде на фокус, но при някои от вас мислите за уединение, спокойствие и дори крачка към семейния живот ще вземат превес в желанията.

 

Зареждайте се с вашия символ, Мащерката! Най-универсалната билка е в помощ на дихателната система, подправка е за всякакъв тип ястия и ще бъде вашето решение за цветна градина в кухнята! При нужда открийте нейната естествена сила в Herbiutssin билкови пастили за бронхи и гърло.

 

 

МАТОЧИНА – Амбиция и лидерство (за родените през м. март)

 

 

 

Ако да излезете от обичайната си роля и да заемете лидерска позиция е нещо неприсъщо за вашата личност, то 2019 г. ще ви изненада!

 

Точно както аромата на маточината, вие имате тихо, но изразено присъствие. 2019 г. ще подхрани силната част в него, като подсили амбицията ви. През целия период ще сеете просперитет, чийто успех ще пожънете в края на годината с верни приятели. Дали това ще е почвата за бъдещото ви развитие, зависи изцяло от вас! Само трябва да улавяте възможностите, щом се появят!

За да използвате пълния потенциал на вашата енергия, презареждайте по естествен начин със силата на билковата ви зодия – Маточината. Tова нежно растение притежава свеж лимонов аромат, превръща чая в топла приказка и е изключително лесно да се гледа у дома. Украсете любимата си стая с нея, за да стимулирате спокойствието, и открийте антибактериалните ѝ свойства като част от богатия състав на Herbitussin билкови пастили за Бронхи и Гърло.

 

Евкалипт – Приключения и пътуване (за родените през м. април)

 

 

Сигурни сме, че усещате какво ви е приготвила 2019 г…. Все пак от известно време настроението ви клони към приключения на път. А ето как да подхранвате вашата приключенска енергия с духовната ви билка – евкалипта…

 

Неговият аромат е силно изразен, а символиката му е кратка и ясна за интуицията – пречистване на аурата. Още от древността се запазва максимата, че там където има негативна енергия, букетът от евкалиптови листа ще я пречисти.

Този изразителен аромат сякаш олицетворява вашия характер – вие имате силно присъствие, работите усилено и се забавлявате не по-малко. Всяка енергия с по-ярки оттенъци обаче има нужда от баланс в моментите на отдих. Етеричното масло от евкалипт ще насити атмосферата в дома ви с пречистващата си сила, като я превърне във вашата зона за почивка.

Листата от евкалипт са ефективни при инфекции на дихателните пътища. За да бъдат здрави вашите приключения на път през 2019 г., подкрепете ги с Herbitussin Специална селекция Исландски лишей пастили – екстракт от евкалипт и богат букет от билки.

 

 

Лайка – Търпение и отдих (родените през м. май)

 

 

 

Лайката символизира търпение и енергия, а „крушата не пада по-далече от дървото“. Силата на тази билка ще ви зарежда през 2019 г. с енергията си и ще успеете, както винаги да се справите лесно с проблемите благодарение на едни от най-положителните си качества – търпение и деликатност.

2019 г. за лайката ще бъде свързана с повече внимание и обръщане към себе си. Само ще спечелите, ако включите повече почивка в натовареното ви иначе ежедневие. Така непрестанно ще преоткривате себе си и ще се зареждате с енергия за най-силните ви качества. За да запазите физическото си здраве в добра форма, приготвяйте  менюто си със здравословна храна, наблягайте на чая от лайка и липов цвят в моментите на откраднато време за себе си и непосредствено преди сън. Това не само ще ви предразположи да се фокусирате позитивно върху задачите в ежедневието, но и ще ви настрои за нови приключения. Опитайте, може да се изненадате от резултатаJ

Ще откриете вашия символ, лайката, в богатия билков състав на Herbitussin билкови пастили.

 

 

Иглика – Вдъхновение и любов ( за родените през юни)

 

 

Игликата цъфти през ранна пролет, символизирайки младостта, любовта и вечното вдъхновение.

И се обзалагаме, че никой от познатите ви не би отрекъл, че вие олицетворявате в себе си тези три характеристики J

 

2019 г. ще посее за вас семенца с нови идеи, красиви взаимоотношения и благоприятни възможности за инвестиране – и финансови, и емоционални. Връзките ви ще заздравеят, а в работата ви ще цъфти хармония от талант, амбиции и стремеж.

За да поддържате форма, украсете дома си с вашият символ, Игликата. Чаят от цветята ѝ помага при главоболие, безсъние и чувство за тежест в стомаха. Открийте я още като част от богатия билков състав в Herbitussin билкови пастили в помощ на гърлото и бронхите.

 

 

ЛИПА – Уют и здраве (за родените през юли)

 

 

  

Липата – истински представител на приятелството, обичта и лоялността! Смята се още, че е на късмет, а според митовете – двойките, дали обета си под липово дърво, никога няма да се разделят J

Вашата душевност не спира да дарява околните със същото. Винаги проявявате грижа и отдаденост към близките си. През 2019 г. ще се радвате на  здрави любовни и приятелски отношения. Личната ви година обаче ще мине под мотото „Зелена и чиста“. Забавления  и стемежа към откриване на нови места ще бъдат вашият фокус. А нали знаете колко е сладък медът от липов цвят? Точно по този начин Липата ще ви зарежда с ведрост и добро настроение в моментите ви на уединение J

 

Липовият цвят детоксикира и помага при възпалено гърло. Открийте екстрактът му като част от богатия състав на Herbitussin пастили Специална селекция с Исландски лишей.

 

 

Мента – Блясък и енергия (родените през м. август)

 

 

 

Ароматът на мента е изразителен, свеж, често изпъква и в същото време никога не го чувстваме като прекален… Напротив, искаме да витае около нас, за да не губим от енергията му.

 

Всичко това да ви се струва познато? Да, сякаш описахме вашия магнетичен характер. Това е така, защото Ментата е зодиакалната ви билка. През 2019 г. представителите ѝ ще бъдат по-свежи, по-креативни и енергични. А любовните им отношения не ще спрат да цъфтят в изграждащи посоки!

Символът на мъдростта, Ментата, е вашето основно зареждащо средство. Използвайте го, за да зареждате енергията си по време на почивка, масаж и медитация.

 

Открийте още етеричното масло от мента като част от богатия състав на Herbitussin билкови пастили за бронхи.

 

 

ЧЕРЕН БЪЗ – Личен комфорт (за родените през м. септември)

 

 

 

Девизът на вашата 2019 г. ще бъде „Уединение и уют“. И това, ще кажете, съвпада с най-силните черти на характера ви, но не бързайте с плановете – годината е благоприятна и за приключения на път… Било то със семейство или приятели.

 

Черният бъз е билковата ви зодия, а според фолклора той е свещен – разпознава и държи настрана лошото влияние. За вас също е недопустимо нечие настроение или вашето лично да наруши баланса и идилията, която цари в комфортния ви дом. Но нека си признаем, всеки има нужда от енергиен източник. Добавете вашия, Черен бъз, към красивата декорация от цветя или ароматизирайте редовно атмосферата с чай, към който е добавена щипка от листата му.  Може това да подпомогне естественото ви сияние през новата година!

 

Открийте Черния бъз в Herbitussin пастили Специална селекция. Той притежава множество качества – противовъзпалителни, антиоксидантни, благоприятства синусите, умората и болката.

 

 

ГРАДИНСКИ ЧАЙ – Учене и комуникация (родените през м. октомври)

 

 

 

 

Знаете ли, че Градинският чай (още салвия) е вашата зодиакална билка? Открийте ненадминатите ѝ качества за здравето и какво крие тя за вас през новата година…

2019 г. е благоприятна за всякакви форми на учене, преподаване, писане, самоусъвършенстване или социално общуване. Решите ли да започнете нова работа, свързана с някоя от тези дейности, всичко ще върви под надслов „Късмет и растеж“ .

 

Сам по себе си Градинският чай символизира мъдрост и опит. Още в миналото индианците са правели церемонии за прочистване на духа и тялото с пушек от листата му. Смята се, че стимулира дългия живот, мисленето и сбъдването на желания… особено на своя зодиакален притежател. Означете най-съкровената си мечта върху листо от салвия и я поставете под възглавницата за три дни. Може да се изненадате приятно J

 

Салвията притежава още противовъзпалителни и антисептични свойства в помощ на гърлото. Открийте я в Herbitussin пастили за Гърло.

 

 

БЯЛ РАВНЕЦ – Продуктивност (за родените през м. ноември)

 

 

 

 

Вашата 2019 ще цъфти под наслов „годината на идеите и просперитета“. Ще имате много възможности за растеж, само трябва да ги уловите, като реализирате идеите си по правилния начин! Може да ви бъде предложена работа с друга локация или да решите вътрешно да промените леко фокуса в живота си. Като цяло ще сте целеустремени и уверени, но за да не ви подмине успехът, презареждайте енергията си с помощта на вашата билка Бял равнец.

Още от миналото се смята, че подсилва положително егото и харизмата на своя повелител.

Белият равнец е благоприятен при висока температура и за детоксикация на организма. Открийте го като част от богатия букет от билки в Herbitussin билкови пастили за бронхи и гърло.  

 

 

ИСЛАНДСКИЯ ЛИШЕЙ – сила и късмет (за родените през декември)

 

 

 

Вие сте истински късметлии, защото това, което символизира вашата духовна билка, е ЗДРАВЕ!

За да удвоите късмета си през 2019 г., мерете рисковете, действайте с такт и внесете естествената сила на исландския лишей в живота си!

 

Представителите на тази билкова зодия през 2019 г. ще цъфтят от любов главно заради… красотата на живота! И има защо – годината е благоприятна за повече движение и тренировки, комбинирани със здравословен хранителен режим. Това може да бъде ключът към физическата ви и душевна хармония. За да подкрепите силата си, прекарвайте повече време сред природата, опитайте се да се възползвате от всеки момент за почивка, а исландския лишей ще свърши всичко останало. Тази билка се слави в родината си, Исландия, с качества против умора, кашлица, липса на апетит, възпаление на фаринкс, ларинкс и симптомите на болно гърло.

 

Открийте неговата сила в богатия билков състав на Herbitussin пастили Специална Селекция. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата.
Научи повече

СЪГЛАСЕН СЪМ