Число за късмет и билка за здраве

Число за късмет и билка за здраве

| | Брой прочитания: 7451

20.01.2020

Число за късмет и билка за здраве 

 

 

Herbitussin хороскоп за 2020 г.

 

 

Как да сметна своя хороскоп за 2020 г.?

 

Събери цифрите от годината и датата на раждането ти и прибави тези от 2020 г. до получаването на едноцифрено число.

 

Ако рождената ти дата е 1982.08.09, добавяш към нея 2020.

 

Пример: 1+9+8+2+0+8+0+9+2+0+2+0 = 41 → 4+1 =

 

Готово! Потърси какво ти вещае твоето число за късмет и съответстващата му билка за здраве в Herbitussin хороскоп.

 

 

ЕДНО и ЛИПА просто говорят сами за себе си – това определено е благоприятна комбинация за 2020 г.

Единицата символизира ново начало, жизненост и целеустременост. През 2020 г. тя ще осигури по-ярка изява на личността ти, твоите способности ще изпъкнат, а с условностите и пречките по пътя ще се справяш с лекота. Все пак не е случайно, че нумерологичното ти число за 2020 г. е едно. :)

 

Липата неслучайно присъства с успокояващото си действие в букета от билки на Herbitussin пастили за бронхи и гърло. Генерално тя е символ на женската енергия – нежността, грижата и любовта. През новата година нейното влияние ще се отрази добре на личния ти живот. Един от приоритетите ти ще бъде да обръщаш повече внимание на близките си, включително и на себе си. Уикендите ще са най-ползотворни, прекарани в компанията на семейството и приятелите ти.

Липа и едно е комбинация, която има потенциала да изстреля професионалните ти занимания в небесата на успеха и да украси личния ти живот с множество приятни моменти. Единствено трябва да стимулираш енергията на твоето число и билка.

 

 

От къде да черпиш енергия?

„Бяла, спретната къщурка с две липи отпред...“

Чаят от липов цвят със сигурност ти напомня за уютни спомени от детството, нали? Точно това ти трябва в по-големи дози през 2020 г. – топлина, нежност и грижа. Освен с аромат от чай, можеш да украсиш дома си и със свеж букет от липов цвят в подходящия сезон. Неслучайно, заради формата на листата, келтите са свързвали липата и с богинята на любовта. Освен цялата символика, която носи в себе си, липовият цвят се слави и с противовъзпалително и температуропонижаващо действие.

 

 

МЕНТА и ДВЕ е комбинация, която ще ти донесе чиста енергия и изобилие от емоции през 2020 г.

Точно както ментата, аурата ти ще струи свежест навсякъде по пътя си, което ще те улесни в отблъскването на негативна и застояла енергия. Освен това, билката ти ще ти помага да запазваш тонус в най-трудните моменти и да съхраняваш настроението си, без да се повлиява от околната среда. Ментата е позната и с множество положителни качества за бронхите и гърлото. Не случайно присъства в богатия състав на Herbitussin бронхи и гърло.

Двойката от своя страна символизира две противоположности – деня и нощта. Това предполага склонност към изпадане в крайности относно взимането на решения и действия. Поради тази причина постоянно си напомняй да бъдеш балансиран през новата година и ще запазиш равновесието в противоположностите. Запомни, че две може да ни дари с успехи, но нерядко има шанс и да промени нашите планове. Затова, пази хармония в себе си и ще стимулираш доброто влияние на числото си за 2020 г.

 

 

От къде да черпиш енергия?

Нумерологичната ти особеност е интересна – за да стимулираш позитивния аспект на твоето число и билка, се обгради от мента. Не е трудно да освежиш дома си с нея, а правиш ли го регулярно – ще подхранваш постоянно положителната си енергия. Добави саксия с билката в кухнята, за да овкусяваш подходящите ястия, а в спалнята – за по-свеж въздух и чиста енергия. Напрактика ментата се слави и с противовъзпалително свойство, което при нужда ще подпомага бронхите и гърлото ти.

 

 

ГРАДИНСКИ ЧАЙ и ТРИ

Твърдо можем да заявим тази комбинация като отражение на позитивността и хармонията през 2020 г.

Градинският чай не случайно е основна билка в естествения състав нa Herbitussin Гърло. Още в древността се е смятал за свещено растение поради множеството си благоприятни качества, а днес e широко използван за подпомагане на гърлото особено през есенно-зимния сезон.

Символиката, скрита в градинския чай, гласи мъдрост и опит, а в миналото се е вярвало, че билката отблъсква негативните сили. Тройката от своя страна се води за положително число. Тя носи резултатът, равновесното положение, което е колебание и все още в борба при двойката. Генерално три символизира хармония, радост и баланс.

Твоята комбинация от билка и число съставя условия за едно благоприятно ментално и духовно състояние през новата година. Градинският чай ще ти помогне да изпълняваш начинанията си с максимум внимание и проницателност, а твоето число три ще е ключът към добрия краен резултат. Очертава се да вършиш всичко в работата си с мисъл и спокойствие, а в личния живот ще осъществяваш лесно хармонични връзки.

Градинският чай ще те направи по-продуктивен през 2020 г., а благодарение на три ще преминаваш през задачите с мотивация и замах.

 

От къде да черпиш енергия?

Нормално е понякога да имаш спад в тонуса, въпреки благоприятния ти аспект билка-число. В случай, че усетиш нервност или бързо изчерпване на търпението си, ще ти помогне градинският чай от домашната аптечка.  

Обградиш ли се с твоята билка за 2020 г., ще стимулираш и позитивната енергия от числото си три. Добави градински чай в насипно състояние към домашнта си колекция от чайове. Заедно с малко джинджифил и лимон ще възвърне бодростта в тонуса ти!

 

 

ЕВКАЛИПТ и ЧЕТИРИ

Твоята духовна билка за 2020 г. е ЕВКАЛИПТ, а числото към нея – ЧЕТИРИ. Комбинация, която действа благоприятно и стимулира енергията си взаимно.

Етеричното масло от евкалипт символизира прочистването. Смята се, че там, където атмосферата е наситена с аромата му, негативната енергия се разпада. Практически евкалиптовото масло предпочитано и заради антибактериалното си действие. Можеш да го откриеш като част от богатия билков състав в Herbitussin пастили в помощ на бронхите и гърлото.

Четворката е числото на стабилността, реда и справедливостта. Четири са сезоните, посоките на света и природните елементи /земя-въздух-огън-вода/. Генерално четири се свързва със способността за изграждането на здрава основа.

Така и ще започне твоята 2020 г. – под влиянието на комбинацията евкалипт и четири. Още в първите месеци ще започнеш малко по малко да поставяш основите на ново начинание. Дали това ще е проект, върху който директно ще работиш, или просто ще изградиш плана за него е без значение. Съзнанието ти ще е чисто, а условията стабилни за създаване на нови идеи.

И професионално, и в личен план – ще усетиш стабилност, която ще е плод на твоето отношение и вътрешно състояние.

Когато възникнат конфликти, ще успяваш да отстояваш мнението си, като не би следвало да повлияят на настроението ти.

 

От къде да черпиш енергия?

Ако чувстваш, че губиш контрол, външната среда ти влияе негативно и се натоварваш, си почини в компанията на етерично масло от евкалипт. Така едновременно ще пречистиш съзнанието и ще подсилиш нумерологичния си характер за 2020 г. Проветрявай често помещението, а маслото ще помогне допълнително за пречистване на въздуха и инхалации на гърлото и бронхите.

Затова зареди домашната си аптечка с масло от евкалипт и когато усетиш спад в енергията си, се усамоти под акомпанимента на ароматния дифузер. Ще те освежи духовно и физически. :)

 

 

НЕВЕН и ПЕТ е комбинация, която предполага повече свобода, независимост и движение през 2020 г.

Невенът символизира просперитета и новото – открий естествената му сила в богатия състав на Herbitussin Бронхи и Гърло. Петицата – промяната, стремежа и връзката с природата. Благодарение на тази комбинация в твоя дух годината ще е благоприятна, разкривайки нови хоризонти в работата ти. Още първите месеци ще бъдат свързани с успешно развитие в бизнеса или започването на ново начинание.

Въпреки че периодите на спад не са изключени за никого, тези моменти няма да траят дълго за теб, заради нумерологичната ти особеност. Ти обичаш промените, опитите и риска. В случай на неблагоприятен период интуитивно ще се ориентираш към промяна – дали в обстановката, или в начинанието, без значение. Положителният резултат ще бъде налице скоро.

 

От къде да черпиш енергия?

Твоята билка и числото пет са в двустранна зависимост. Стимулираш ли наличието в живота си на невен, стимулираш енергията и на твоя нумерологичен характер.

Пет обича перипетиите, промените и опитите. Неговата авантюристична природа без съмнение се подсилва от невен. Съветваме те да украсяваш дома си със свежи цветчета, да използваш етеричното му масло, за да презареждаш слънчевата си енергия в случай на спад. Ще ти помогнат още разходките сред природата, пътуването и експериментите. Така ще освежаваш личността си и няма да изгубиш и парченце от ярката си индивидуалност :)

 

 

МАЩЕРКА и ШЕСТ е комбинация, която предполага повече самоувереност и изграждане на личността през 2020 г.

Мащерката символизира смелостта и силата на духа. Още в миналото войниците са се масажирали специално с масло от мащерка, чието качество се смятало, че повишава куража. Билката притежава още и противовъзпалително действие. Можеш да откриеш мащерката като част от богатия състав на Herbitussin пастили бронхи и гърло.

Шестицата от своя страна е смятана за първото перфектно число. Символизира таланта, вътрешната красота и високи идеали, които обуславят твоето състояние на духа през 2020 г.

Мащерка и шест чертаят характера на стремежите ти идните месеци. Тази комбинация ще те подтикне да насочиш вниманието основно към себе си и изграждането на личните ти таланти. През повечето време ще излъчваш добро настроение и често няма да се притесняваш от творческа изява. Разбира се, това състояние е свързано и със странични ефекти като по-изразена чувствителност. Въпреки всичко ще имаш нужда да се отдадеш повече на спорта, музиката и литературата като част от заложбите ти. И най-накрая ще проявиш нужната смелост, за да започнеш онзи курс, за който си мечтаеш отдавна. :)

 

От къде да черпиш енергия?

Въпреки всичко всеки губи тонуса си в даден момент и ти не си изключение, но твоята билка винаги ще ти е на помощ. Освен че можеш да я откриеш в богатия естествен състав на Herbitussin Бронхи и гърло, я добави и като част от домашната си аптечка. Зареди шкафа с чай от мащерка, а в кухнята постави саксия с винаги свежа билка.

Без значение дали си почиваш, или работиш, няколко капки етерично масло от твоята мащерка в арома дифузера ще прогонят негативните вибрации у дома. Опитай – атмосферата ще придобрие съвсем друго усещане, а и ще заредиш творческата си аура. :)

 

 

АНАСОН и СЕДЕМ

Какво повече да желае човек?

Анасонът символизира защита, младост, пречистване, а седмицата се свързва само с позитиви като щастие, обновление, развитие. Всичко това ще те следва неотлъчно през 2020 г., стига да стимулираш заряда на личността си.

Вече е ясно, че твоята пътеводна комбинация за 2020 г. е анасон и седем. Още първите месеци ще работиш с по-свежа и млада енергия, което след средата и към края на годината ще се отблагодари с проспериращ резултат. Идеите ти ще са новаторски и в крак с тенденциите, а работата ще върви структурирано и по план. Има възможност да се потопиш прекалено в професионалните си ангажименти, което да измести фокуса от близлките ти хора. Не забравяй обаче, че за да си максимално продуктивен в работата, следва да си отпочинал и зареден със свежа енергия.

Ако почувстваш умора или попаднеш в ситуация на дилема, усамоти се в компанията на етеричното масло от анасон. Можеш да го откриеш като част от състава на Herbitussin билкови пастили за бронхи и гърло.

 

От къде да черпиш енергия?

Анасонът може да се добави в билковата ти аптечка под формата на чай и етерично масло. Известен е с множество положителни свойства – подпомага храносмилането, облекчава болката, успокоява нервната система и проблемите с дихателните пътища.

Смята се, че ако сложиш парченца от цвят анасон близо до леглото си или във възглавницата, сънищата ще са приятни, а енергията ти пречистена за утрешните завоевания. :)

 

 

ЛАЙКА и ОСЕМ е особена комбинация, предполагаща спокойствие и уравновесеност, примесени със силни емоции и енергия през новата година.

Твоята билка за 2020 г. е лайка. Тя символизира търпението и баланса, които ще са част от духа ти през идните месеци. Лайката има качеството да балансира разнообразието от емоции със своето релаксиращо действие. Благодарение на нея ще успяваш да си починеш от динамичното ежедневие. Осмицата, от друга страна, ще те зарежда с амбиция и енергия. Все пак осем съдържа в себе си знака на безкрайността, което ще осигури на духа ти нестихваща амбиция за новаторски проекти и изобретения.

Твоята контрастна комбинация от билка и число оглавява годината ти с максимата „постигам всичко с амбициозно търпение“. Можем да заключим, че според билковата нумерология ти притежаваш благоприятен аспект, въпреки на пръв поглед несъвместимия характер на лайка и осем.

 

От къде да черпиш енергия?

Лайка, лайка и пак лайка – с нея ще уравновесиш енергията в дома и духа си. Можеш да я откриеш като част от богатия билков състав в Herbitussin билкови пастили за бронхи и гърло. Когато е възможно, украсявай с букет от свежи цветя, а в билковата си аптечка добави чай от лайка. Освен че ще потуши приповдигнатите емоции преди сън, ще те презареди успешно за приключенията ти на следващия ден. :)

 

 

ТЕСНОЛИСТЕН ЖИВОВЛЯК и ДЕВЕТ е комбинация, която ще провокира едновременно пробуждане за нов начин на живот и приключване на досегашен такъв. Не винаги това означава генерална промяна, но със сигурност ще оставиш стари навици в предходната година, а на тяхно място ще заложиш на нови и по-проспериращи.

Теснолистният живовляк цъфти от ранна пролет до месец октомври. Той се свързва с възраждащата се природа, което ще разлисти цветовете на новотo начало в живота ти – повече истинска любов, благоденствие и доброта. Отвъд значението си това растение се смята, че има противовъзпалително и отхрачващо действие. Можеш да откриеш теснолистният живовляк в богатия букет от билки на Herbitussin бронхи и гърло.

Девет от своя страна е „краят на една ера“ от цифри, тъй като десет е число, стартиращо повторението им. Девятката ще бъде причината, поради която посятите семенца от миналата година ще покълнат и ще започнеш работа по досегашните си планове, желания и мечти. Девет помага да оставиш съмненията и страховете в миналото и да изградиш своята увереност, смелост и действеност.

Имаш идеите и плановете – действай със замах и в работата, и в личен план. Добави повече комуникативност в ежедневието си, защото аурата ти ще бъде извор на стимулация за околните.

 

От къде ще черпиш енергия?

Теснолистният живовляк те чака навсякъде по ширините на страната от 0 до към 2000 метра надморска височина. Цветовете му се събират от май до първите застудявания. Добави го в билковата си аптечка, за да подсилиш положителното влияние на девет и съответно духа си. Когато почувстваш умора или раздразнена нервна система – просто се довери на чая от теснолистен живовляк. Винаги ще успяваш да си припомниш пътя за новото начало. :)

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата.
Научи повече

СЪГЛАСЕН СЪМ