3 ПРИЧИНИ ПРИРОДАТА ДА Е НА ТВОЯ СТРАНА С HERBITUSSIN БИЛКОВИ ПАСТИЛИ

3 ПРИЧИНИ ПРИРОДАТА ДА Е НА ТВОЯ СТРАНА С  HERBITUSSIN БИЛКОВИ ПАСТИЛИ

| | Брой прочитания: 497

08.12.2020

Вятърът. Студът. Затворените и непроветрени помещения. Настинките и вирусите...

 

Цяла редица предизвикателства – и нито едно не е на твоя страна.

 

Какво правиш в тази ситуация? Каквото и да правиш – със сигурност ти е нужен естествен “съюзник”, който винаги 100% е на твоя страна в тази ситуация!

 

Имаш поне 3 причини да се довериш на билкови пастили Herbitussin срещу сезонните предизвикателства и да избереш ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА:

ПРИЧИНА 1: ПОДБРАНАТА БИЛКОВА КОМБИНАЦИЯ – ВИНАГИ Е НА ТВОЯ СТРАНА

Знаем, че знаеш колко полезни са билките и че за всяка “болка” си има билка... Обаче знаем и въпроса, който възниква – КОЯ билка за КОЯ „болка“ е, както и къде да ги търся – навън е зима?!?

Важното е, че с билкови пастили Herbitussin – въпросът е решен! Подбрахме правилните билки и екстракти в 4 Herbitussin продукта – винаги под ръка и винаги на твоя страна срещу сезонните предизвикателства:

 

-    В помощ на бронхите и гърлото – природата е на твоя страна с изключително богата комбинация от 20 билки, пчелен мед и етерични масла в билковите пастили Herbitussin Бронхи и Гърло;

-    За гърлото и имунната система – разчитай на билкови пастили Herbitussin Гърло – с екстракт и етерично масло от градински чай + витамин C – природният съюзник е в твоите ръце;

-    Комбинацията от исландски лишей, горски слез, липа, витамин C и хиалуронова киселина е твоят природен щит срещу суха кашлица и дрезгав глас. Вземи го с билкови пастили Herbitussin Кашлица;

-    Възпалените синуси, запушеният нос и раздразненото гърло не са добра комбинация... Но и срещу нея имаме мощна билкова “армия” – с евкалиптово масло, ментол, екстракт от лечебна ружа, градински чай, мащерка, листа на мента, ментово масло и алое вера. И всичко това в една опаковка билкови пастили Herbitussin Синус и Гърло.

 

ПРИЧИНА 2: ЕТЕРИЧНИTE МАСЛА – КОНЦЕНТРИРАНА СИЛА ОТ ПРИРОДАТА

Природата е на твоя страна с още по-концентрирана сила, когато говорим за eтеричните масла! Да, това наистина е така. И за да сме сигурни, че имаш 100% концентриран съюзник на твоя страна – влагаме ценни етерични масла в билковите пастили Herbitussin.

 

ПРИЧИНА 3: ОРИГИНАЛНАТА РЕЦЕПТА – СЪЮЗНИК НА ТВОЯ СТРАНА

Сигурни сме, че имаш много лични рецепти за справяне със зимата – рецепти за добро настроение и за вдъхновение...

А към тях прибавяме и още – нашите оригинални HERBITUSSIN рецепти, винаги под ръка, когато имаш нужда от ПРИРОДАТА НА ТВОЯ СТРАНА!

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата.
Научи повече

СЪГЛАСЕН СЪМ