Естествената сила на природата

Herbitussin е международна марка, която предлага широка гама от продукти, произведени по оригинални рецепти и вдъхновени от природата.

 

Продуктите Herbitussin съчетават силата и действието на натуралните екстракти и комбинации от билки, етерични масла и пчелен мед и са усъвършенствани спрямо най-новите научни постижения.

 

Ние вярваме, че силата на природата е това, което ни прави истински здрави!

 

Марката Herbitussin лансира своите билкови пастили за бронхи и гърло на българския пазар през 2007 г. Тайната рецепта, създадена от швейцарски монаси, определя високото качество на продуктите, които постигат голям успех на пазара и се превръщат в билкови пастили №1 в България*. През 2017 г. марката навлиза по-сериозно в категориите за деца със специално създадените Herbitussin близалки за бронхи и гърло.

 

Herbitussin е част от продуктовото портфолио на US Pharmacia, заедно с още над 100 продукта в различни направления. Компанията има утвърдени позиции в производството и продажбата на лекарствени продукти без рецепта и хранителни добавки.

 

*Herbitussin са билкови пастили (за бронхи и гърло) №1 в България по продажби в български лева за 2017 г. по данни на IMS Bulgaria.

Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на услугата.
Научи повече

СЪГЛАСЕН СЪМ